In de gemeente Bunnik wordt GroenLinks vertegenwoordigd door P21. Het bestuur van P21 nodigt je uit voor een informatieavond. Het wordt een spannend jaar in de Bunnikse politiek. College en gemeenteraad beginnen aan hun vierde en laatste jaar van deze raadsperiode. En het bestuur van Perspectief 21 kijkt al weer enige tijd vooruit naar deraadsverkiezingen van maart 2014. Lukt het om opnieuw de verkiezingen te winnen? Kortom, er is veel en leuk werk aan de politieke winkel dit jaar.

We nodigen u daarom van harte uit voor een informatieavond op maandag 4 februari om 20.15 uur in het Wapen van Bunnik. Daar willen we in gesprek met een flinke groep belangstellenden voor groene en sociale politiek in Bunnik. In kleine groepen of één op één wordt u onder het genot van een drankje geïnformeerd door ervaringsdeskundigen over bijvoorbeeld het raadswerk, het bestuurswerk en de drie commissies die samen met het bestuur de verkiezingen voorbereiden: de kandidatencommissie, de programmacommissie en de campagnecommissie.

Bunnik is met twaalf duizend inwoners een kleine gemeente. Dat heeft als voordeel dat gemeentepolitiek dichtbij de burger kan staan. Perspectief 21 wil daar graag een bijdrage aan leveren maar is afhankelijk van de actieve inzet van die zelfde burgers. Zelfs als grootste partij van Bunnik vissen we in een kleine vijver bij het zoeken naar actieve leden. Van de 180 leden is naar schatting de helft in staat om een actieve bijdrage te leveren en een flink deel heeft dat in het verleden al eens gedaan. We zijn dus op zoek naar een mooie mix van oude rotten en vers bloed voor klussen en klusjes in vele soorten en maten. We doen graag een beroep op de vaardigheden en kwaliteiten onder onze leden zoals bij het organiseren van evenementen, de werving en selectie van kandidaten, strategie en standpunten bepalen, campagne voeren, de vereniging draaien en het hoog houden van het gedachtengoed van Perspectief 21 in de gemeenteraad.

Wilt u meer weten wat u voor Perspectief 21 en progressieve politiek in Bunnik kunt betekenen? Kom dan maandag 4 februari om 20.15 uur naar Het Wapen van Bunnik.
Het is prettig als u laat weten of u van plan bent te komen. Dat kan door een e-mail te sturen aan info@p21.nl

Natuurlijk zijn ook belangstellenden die geen lid zijn van P21, meer dan welkom op deze avond.