Al wel een idee wat te stemmen maar nog niet helemaal zeker? Op 5 september organiseren PvdA en Groen Links een politiek café voor alle inwoners van de gemeente Bunnik. Kom ook en praat met kandidaten Marry Mos (GroenLinks) en Loes Ypma (PvdA) mee over groene en sociale onderwerpen.

 

De PvdA en GroenLinks organiseren samen een politiek café, in aanloop naar de verkiezingen op 12 september. Op 5 september zijn alle inwoners vanaf 20.00 uur welkom in het dorpshuis van Odijk, om kennis te maken met kandidaat Kamerleden van beide partijen.

Tijdens deze avond wordt er een inhoudelijk debat gevoerd over milieu, sociale zaken, jeugd, onderwijs, sport en wat verder ter tafel komt...

Met scherpe stellingen en input vanuit het publiek worden de verschillen tussen PvdA en GroenLinks duidelijk. Namens de PvdA verdedigt Loes Ypma (nummer 28 op de lijst, wethouder in Woerden) de PvdA standpunten. Voor GroenLinks komt Marry Mos (nr 19 op de lijst, fractievoorzitter in Utrecht) de standpunten toelichten. Behalve de kandidaat Tweede Kamerleden zijn ook raadsleden namens de gemeente Bunnik aanwezig.

 

De avond vindt plaats in het dorpshuis van Odijk. Rijneiland 7.

Inloop vanaf 19.30uur, start: 20.00 uur.